Uke 34 - 2014
by lovaasen.no on August 22nd, 2014

Første skoleuke vel gjennomført. Nå tror jeg det blir fint med helg for å bearbeide alle disse nye inntrykkene. Vi har vært så heldig å fått lov til å blitt kjent med 11 nye 1. klassinger. Annika har stått klar til å ta imot dem etterhvert som de startet opp. Så har de fått sett plassene sine, blitt kjent med huset og uteområdet. Etter bare en uke kan vi voksne på Løvåsen se at de er en super gjeng som er god til å leke.

Denne uka har vi først og fremst hatt fokus på tilvenning for de nye 1. klassingene. De skal bli kjent med oss og alle de andre ungene. Etter litt prating med 2. kl og 3.kl om hvordan vi kan være et forbilde for de minste, merker vi hvor flink de største er til å hjelpe til. De tar de minste i handa når vi skal gå ned til buss og de minner de på hvor vi kan hente vann. Vi er superstolt over hvordan 2.kl og 3.kl har tatt imot de nye.

Onsdag var det bursdagsfeiring for Jenny-Marie. Hun valgte storfavoritten: Kjøttboller og pasta. Noe som gikk ned på høykant. På slutten av dagen hadde bursdagsjenta og flere jenter forberedt et lite show som de ville fremføre. De hadde rigget opp en scene på verandaen og satt fram stoler som publikum kunne sitte på. Showet var storslagent med fremføring av sang og 2 flotte bakgrunnsdansere. Publikum var kjempefornøyd:)

I disse sommermånedene er rulleskøyter en kjempepopulær aktivitet. På månedsplanen sto det «Rulleskøyteaktivitet». Vi kledde på beskyttelse, hjelm og til slutt rulleskøyter for å ha et lite kappløp. Etter en god del øving hele våren og sommeren har de blitt ganske god til å gå. Blir spennende og se hvordan teknikken sitter når vi skal besøke ishockeybanen i vinter.

Fredagen feiret vi Sander sin bursdag (som egentlig var på torsdag) Han hadde valgt pølser og pasta til bursdagslunsj. Vi spiste opp nesten alt før vi sprang ned til fotballbanen for å leke. Her gikk det i Trøbiler, rulleskøyter, skateboard, fotball og masse herjing. Vi gleder oss allerede til neste uke da vi skal se om vi finner sopp og bær.

Ønsker alle ei suuuupergod helg:)

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)