Uke 25 - 2014
by lovaasen.no on June 20th, 2014

Da var vi kommet til siste skoleuke. I skrivende stund sitter de søte små på skolen å koser seg med godteri og film. Dette blir en skikkelig kosedag både på skolen og på Løvåsen, men det blir også en litt trist dag. Noen tar sommerferie fra og med idag og andre har siste dag og slutter på Løvåsen. Mange ekstra klemmer får de:)

I løpet av uken som har gått har vi telt ned dagene til avsluttingen, mange som gleder seg og er spente. Både fordi de får spise godteri på skolen, og fordi de er tidlig ferdig og dermed får masse ekstra tid til å leke på Løvåsen.

På onsdag skjedde det noe spennende. Vi fikk nemlig overraskelsebesøk av en gammel kjenning her på Løvåsen. Helt ute av det blå sto Siri og hennes lille baby Amalie i gangen. Hun ville bare komme innom for å si hilse på, kjempekoselig. Alle fikk si hei til Siri og hilse på lille Amalie, sist hun var på besøk var hun nyfødt. Artig å se at hun va blitt så stor. Ko  gjerne på besøk igjen:)  Så kom det plutselig en til overraskelse, Tone har nemlig fått seg en liten valp. Så da de så hun sto utenfor med den lille søte valpen, måtte vi løpe ut for å stryke og kose. Full fart her på Løvåsen altså!:)

Denne uken har vi hatt hele 3 bursdagsfeiringer. Nora, Erik og Mia fikk hver sin dag og hver sin bursdagslunsj. Pannekaker, vafler og kjøttboller med nudler. Kjempegodt! Vi sang bursdagssang og de fikk masse klemmer og oppmerksomhet:)

Ungene på Løvåsen syntes det har vært et merkelig vær denne uken, fra bunnpris kunne vi se nysny på Hinnstein. Vi fikk spørsmål om vi ikke kunne ta frem akebrettene og ha snøballkrig oppe på Løvåsen(!) De må nok vente enda mange måneder før det skjer:)

Masse nye spennende ting skjer her oppe på Løvåsen for tiden. Harstad maskin er her oppe for å arbeide med uteområdet til barnehagen. I den forbindelse har taubanen vår blitt flyttet ned til andre siden av banen, og lavvoen vår står midlertidig oppe på Løvåsenhaugen og venter på at vi skal finne en fin plass til den. Så når skolen starter igjen har vi ommøblert litt på uteområdet. Følg med å se!

Til slutt vil jeg minne på om at det ikke er buss i uke 26, og fredag 27/6 holder vi stengt. Dette pga av Polar Zoo turen på Kristi Himmelfartsdag.

I og med at dette blir siste blogginnlegget før skolestart igjen ønsker vi på Løvåsen alle foreldre, søsken og familie en strålende sommerferie!:):)

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)