Uke 19 - 2014
by lovaasen.no on May 9th, 2014

Hele denne uka har vi hatt oppholdsvær, sola har sneket seg fram og vi kjenner at ho varmer godt. Ho har smeltet så mye snø på og rundt banen at vi har tatt frem våre gode gamle venner – «tråkkabilene». Ungene har gledet seg masse, men aller først måtte vi ha en liten vår-reparasjon. Vi vasket de, festet deler, fylt luft i dekkene og smurt kjea. De ble som ny og har vært brukt hele uken. Til og med nysgjerrige barnehagebarn har fått testet de litt.

Vi har vært så heldige og hatt 2 unge herrer på besøk denne uken. Matias og Erlend i 9.klasse på Kila skole har vært på utplassering her oppe. De har fått prøvd seg på morgengåingen og fått vært med på henting på skolen. De har kjørt igang mange fine aktiviteter med ungene som f.eks fotball og bulldog. Erlend har vært en god «fotballtrener» som har delt inn lag og øvd på forskjellige teknikker. Matias har startet i gang et kult hytteprosjekt på øversiden av banen. Siden den forrige snekreplassen vår er på barnehagens område nå, må vi finne oss et nytt område. Heldigvis har vi mange flotte plasser å ta utav. Både barn og voksne har satt veldig stor pris på den fine leken som de har hatt. Takk for en fin uke:)

Denne uken har vi hatt hele 3 bursdagsfeiringer her oppe. Noah, Mai-Helen og Oskar. Tre glade 2.klassinger som har fått feiret med valgt bursdagslunsj og bursdagssang. Spennende å høre hvordan de har feiret med familie og klassekamerater. Og så mye flott de har fått i bursdagsgave.

På onsdagen fikk 1. klasse gjøre noe spennende. Karina og Annika tok de med seg til kanebogensenteret for å kjøpe inn noe leker. Dette var da premien som de fikk etter konkurransen på karnevalet, man kan kanskje si at den er litt forsinket, men bedre sent enn aldri. Ungene var i alle fall strålende fornøyde med turen. De spiste og lekte oppe med sangerhuset i kanebogen først, så gikk de ned til kanebogensenteret for å plukke ut leker på lekebutikken. Noen syntes det var utfordrende og gå rundt med hendene i lomma og se på alle de kule lekene. Det var jo så mye å velge mellom. Til slutt ble guttene enig om at de ville ha en lekepistol med isoporkuler og jentene ville ha et hoppetau. Etterpå var de på kafèen og fikk velge mellom is, slush og softis. Annika og Karina fikk is gratis av kafèen, siden de er så vakre og snille:) Flott tur, de fikk t.o.m masse russekort etter å ha møtt på noen russ.

Neste uke er det klart for ruskenaksjonen og HRS-besøk. Vi blir å ha fokus på bl.a hvordan vi kan ta vare på naturen, hvor søpla vår forsvinner og selvfølgelig den kommende grunnlovsdagen.

Håper alle får ei fin helg og at det blir masse sol:)

- Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)