Uke 18 - 2014
by lovaasen.no on May 2nd, 2014

For min del har dette vært en spennende og annerledes uke. Har i 3 dager hatt eksamen i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Onsdagen fikk jeg beskjed om at jeg hadde bestått. Hurrahurra:D

Mens jeg satt inne på kontoret mandagen og skrev på eksamen, hadde de andre aktiviteter både ute og inne. Noen ville trekke inn for å spille kanonball eller leke, mens 2. klasseguttene og noen fra 3.klasse ville ut å spille fotball. En aktivitet som har gått igjen i hele uken. Selv om det har vært litt skiftende vær, har det vært full aktivitet på fotballbanen i hele uka som har gått.

Bulldog har i likhet med fotball vært kjempepopulært denne uken. Vi har fått kjøpt inn en ny stor gummiball som vi kan bruke. Kanskje ikke alle har hørt om denne leken, ikke så rart siden det er vi på Løvåsen som har funnet den opp. Leken foregår på midtbanesirkelen på fotballbanen. Barna stiller seg opp samlet på utsiden av ringen. 1 barn er valgt ut til å være «bulldog» og skal stå i midten av sirkelen. Så roper han/hun høyt BULLDOG! som betyr at alle barna skal springe over til andre siden uten å bli truffet av gummiballen. De som blir truffet blir en geleklump. Geleklumpen skal stå i ro med fotene sine og har kun lovt til å bevege overkroppen, med hendene sine skal de forsøke å ta de andre barna. De som blir tatt av bulldogballen eller geleklumpene blir til geleklump. Leken fortsetter til det bare er 1 barn igjen. Det barnet kan om ønskelig være bulldog på neste runde. Her blir vi skikkelig svett for det er masse springing. Utrolig artig og veldig populært.

Tirsdagen hadde vi litt spikking oppe ved verandaen, men aller først måtte vi ha en liten oppfriskning av knivvettreglene. Vi samlet oss for å prate om hvordan vi kan oppføre oss når vi har kniv i handa. Kan vi dytte? Kan vi springe? Kan vi spikke mot handa? Alle klarte å svare rett på spørsmålene, så gjenstår det bare og øve på reglene. Det er fort å glemme seg litt av, men øvelse gjør mester.  Vi hentet forskjellige greiner og stubber som vi ville spikke på, det ble lagt pil og bue, pølsespyd og fiskestang. Kjempeartig.

4. klasse hadde siste uken sin denne uken. Siden Tone var borte onsdag, og det var fri på torsdag, bestemte vi oss for å markere avslutningen på tirsdag. Og det gjorde vi i beste Løvåsen-stil med IS:) Vi voksne syntes det er veldig vemodig at de slutter, de har jo tross alt vært hos oss i 4 år. Vi har blitt godt kjent med hverandre, opplevd mye og hatt det morsomt i lag. 4.klassingene hadde til og med en gave til oss voksne. Vi åpnet den ilag og der lå det et flott kort og masse sjokolade, helt tilfeldig er det faktisk det beste vi vet. Tusen takk:)

Vi har og hatt en liten markering for 2 andre barn som slutter hos oss. Elise og Sondre ble tatt opp under lunsjen, for at vi sammen skal kunne si hade til dem. Vi har hatt det kjempeartig ilag og håper at de kommer en tur opp på besøk.

Vi avsluttet uken med bading hos Annika i jacuzzien. Vi var så få unger at vi fant ut at det ville vært superartig! Barna syntes det var stor stas og hoppet oppi det varme vannet. Etterpå var det lek rundt i hagen. De fikk gå en liten tur med Ronja (Annikas hund), syklet på en råkul BMX, testet ut sparkesykkeler og gått en tur i fjæra. Sola skinnerg barna og voksne er fornøyd.
Perfekt måte å avslutte uken på.
 
Ha ei super helg:)

-Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)