Uke 15 - 2014
by lovaasen.no on April 11th, 2014

Da var vi kommet godt inn i april og allerede neste uke går vi inn i «den stille uke».

På Løvåsen denne uken har vi feiret hele 2 bursdagsgutter. Hogne og Aksel fikk hver sin dag til feiring her oppe, med hver sin utvalgte bursdagslunsj. Endelig fant vi balkongflagget vårt også, så begge bursdagsguttene er feiret med flagg, bursdagslunsj og bursdagssang. Hurrahurra!!:)

Vi ser her oppe at våren kommer med stormskritt, snøen smelter og vi kjenner at sola varmer godt på kroppen. På gåtoget om morgenen ser vi at asfalten kommer mer og mer frem, og noen av ungene på mellomtrinnet har til og med tørket støv av syklene sine.

Veldig deilig at det blir vår igjen, men vi håper iallfall at snøen holder seg til over påske. Tror det skal gå fint, for selv om det er smeltet langs veien, er enda masse snø igjen både i akebakken og i skiløypa. Vi har lett etter store og små vårtegn denne uka på Løvåsen. På torsdag var det noen 1.klassinger som fant en liten hestehov med verandaen. Årets første på Løvåsen, tenker vi må følge med om det kommer flere i tiden fremover.

Både hopp, aking, ski og snowboard gjelder enda for fullt. Vi har enda hoppene og kuleløypa etter barnas skidag som blir brukt flittig her oppe. Artig å se stolte barn som har med seg private skøyteski for å vise frem til oss voksne hva de kan. «Når jeg blir voksen skal jeg bli skiløper» sa ei stolt 2 klasse jente.

Siden det er påske i neste uke brukte vi litt tid inne på fredag til påskeverksted. Vi laget tegninger og kort med klistremerker og fjær. Vi fant og frem garn i påskefarger til fingerhekling. Og på tur opp bakken plukket vi med oss noen greiner som vi pyntet med fjær og påskestæsj. Vi er imponert over ungenes kreativitet og fantasi.

Neste uke er det påske og det har vært spennende å høre om barnas påskeplaner. Det er hyttetur, familiebesøk og avslapning som går igjen. Godt å høre, det er vel fortjent.
Håper alle får ei super påske der de skal feire, og at den nytes med verdens største påskeegg:)Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)