Uke 14 - 2014
by lovaasen.no on April 4th, 2014

 Ei spesiell uke på Løvåsen går mot slutten. Det blir litt få bilder denne uken da vi har brukt tiden på hverandre. Det har vært mange gode samtaler oss voksne imellom og sammen med barna. Tirsdagen samlet vi alle barna i en ring i gymsalen for å fortelle litt om det som har skjedd, og for og prate litt. Noen hadde spørsmål og andre hadde ting de ville fortelle. Mange tanker kan kanskje komme fra barna om kveldene, ta gjerne kontakt med oss voksne hvis dere lurer på noe.

Selv om uken har vært spesiell har vi allikevel funnet glede i leken og «hverdagen». Siden snøen har dalet ned hele uken har vi har hatt mange fine vinteraktiviteter. Det har vært bygd snøhuler, lekt snøballkrig, hoppet på skihopp, laget snøengler og snøborger .
Noen av barna tok spader og føtter fatt og laget store «tråkka hus» med hvert sitt rom, hvert rom hadde seng, tv og do. Etter at husene var ferdig kunne vi gå på besøk til hverandre for å drikke te. De hadde til og med laget butikker og bakeri. Et helt lokalsamfunn ble til på fotballbanen.

Onsdagen var det skidag på skolen her oppe. Vi overtok ungene her oppe ved skoleslutt, og fikk høre om en fin dag med skitur, pølse og kakao. Ungene hadde vært ute siden 0845 om morgenen og da vi overtok dem hadde de lyst til å være ute enda lenger. Ingen tvil at vi har unger som liker å være ute. Vi tok oss allikevel en liten pause inne for å skifte klær, spise litt og for å ta et dobesøk. Så gikk noen ut igjen etterpå.

Mot slutten av uken kom det masse snø, det vekslet hvert 15.min mellom skinnende sol og snøstorm. Det kom masse ny snø i akebakken, så vi måtte bane oss vei i snøen for å komme til fram. Vel framme måtte vi grave frem hoppene og tråkke opp skisporet for å kunne hoppe. Ungene tok ekstra sats på hoppet siden de allikevel landet så mykt. Spennende og artig med så mye snø:)

Torsdagen feiret vi Ella’s bursdag med brask og bram. Hun hadde ønsket seg pitabrød med tacokjøttdeig og ost. Ungene syntes det var stor stas, noe sier meg at det kommer til å bli populært å velge det til bursdagsmat. Vi sang bursdagssangen med bursdagsbarnet stående oppå rekkverket, så ble hun kastet i puddersnøen etterpå.

Ønsker med dette ei god helg og vel møtt til ei ny uke på mandag.

NB: minner på at onsdag holder SFO stengt på ettermiddagen pga bisettelsen.

- Bloggdronning Lene
 
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)