Uke 12 - 2014
by lovaasen.no on March 21st, 2014

Endelig kom vinteren for fullt, etter besøk av Kyrrei forrige uke var det deilig å komme opp mandagene til blå himmel, skinnende sol og puddersnø. Påskestemninga har vært til å ta og føle på. Hele uken har vi oppholdt oss borti akebakken for å stå på ski og snowboard, ake på akebrett og sette uttfor med traktorslangen vår.

Når det er så nydelig vær er det lett å sette i gang morsomme aktiviteter.  På månedsplanen sto det «edderkoppnett» som er en slags labyrint av tau som er surret rundt trær. Ungene måtte i beste Mission Impossible-stil komme seg gjennom tauene uten å være borti. Noen fant et smutthull i leken ved å legge seg helt flat å åle seg på bakken under alle tauene. Kreativitetspoeng!

Vi har mange skiglade unger her oppe som hele uken har stått ovenfor nydelige forhold. De laget seg en løype som gikk fra myra og opp på venstresiden av akebakken med granskogen, og ned med grillbua og til startstreken igjen. Her ville de også bli tatt tiden på for å se om de senere greide å slå sin egen rekord. Artig å se på når de går for alle krefter og utfordrer seg selv.

Aktivitetskolen har i denne uken hatt en morsom utflukt. Tone tok de med seg til gressholman for å leke og kose seg med boller. De hadde planlagt å kaste flyndre i fjæra, men når de kom frem så de at det var is på vannet så planen ble byttet ut med krigslek i skogen og treklatring. Tone kunne rapportere om en vellykket tur:)

3. klasseguttene har denne uken hatt en litt morsom rollelek. De fant en lekeplass i skogen nedenfor myra der de laget en bålplass med greiner og var huleboere. Når Lene skulle komme og ta bilde av dem så satt det en gutt oppi et tre og tygde på ei grein. De gikk med andre ord godt inn i rollene sine:)

Vi har feiret bursdag denne uken for Mathias. Bursdagsgutten fikk bursdagssang og masse bursdagsklemmer. Vi hadde stekt pannekaker til hele gjengen og varmet opp litt betasuppe fra dagen før. Nydelig godt, alt ble oppspist:)

Vi gleder oss til neste uke for da skal vi nemlig pynte litt ute til barnas skidag. Håper at det fine vinterværet holder seg!

Ønsker alle ei super helg! Vel møtt til mandag!

- Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)