Uke 11 - 2014
by lovaasen.no on March 14th, 2014

Første uke etter vinterferie og vi startet uken med å feire Erik A sin bursdag med bursdagssang og pannekaker. Det var godt å se ungene etter vinterferieuken, mange hadde masse spennende å fortelle om hva de har opplevd.

Til tross for litt forskjellig vær har uken vært preget av masse flotte aktiviteter både ute og inne.
Tirsdag lekte vi gjemsel i skogen bak Kilkamhuset, ungene gjemte seg bak steiner, trær og inni kratt. Når Karina gikk forbi og «ikke fant dem» kunne hun høre knising langt inni krattet. AVSLØRT!! Men når Karina igjen skulle gjemme seg hørte ungene bråking fra sambandet inni et kratt. AVSLØRT!! Artig med gjemsel, og skogen bak kilkamhuset er det mange fine
gjemmesteder.

Ungene har holdt på med masse kreative leker inne denne uken. Noen har brukt bord, stoler og pledd til å bygge hule med. Inni hulen har de lest bøker, tegnet og lekt hulemonster. Andre har laget butikk med salg over disk, utklipte penger og alt mulig de kunne finne og selge.
1. klasse fikk en kreativ idé. De syntes det er kjempeartig med kanonball, men de bestemte seg for å spille kanonball med den digre bulldogballen. Det ble en morsom vri på spillet og det ble ikke like lett å unngå og bli truffet.

Torsdag inviterte Annika 3.klasse med hjem til seg for å få premien de var lovet under karnevalet. De var med i en danseutfordring og fikk dermed belønning om å få dra til Annika. For noen var det første gang i jacuzzien og andre har vært på besøk der før. Først fikk guttene en tur oppi mens jentene fikk leke med Mariannes (Annikas jente) gamle leker. Så byttet de slik at jentene fikk hoppe oppi badet og guttene fikk gå inn å leke med Erlends (Annikas gutt) gamle leker. De fikk nesten en time hver oppi jacuzzien. Ungene syntes det var stor stas:)

Vi runder av en fin uke med hamburger og barnas valg her oppe på Løvåsen.

Ønsker alle ei fin helg og at ingen blåser bort:)

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)