Uke 8 - 2014
by lovaasen.no on February 21st, 2014

Enda en uke går mot slutten, det har vært kjempefint vær ute i de siste dagene, noen minusgrader og med masse solskinn:)

Vi har feiret 2 bursdager denne uken, bursdagsguttene fikk på hver sin dag ta med seg sine klasser for og gå inn og feire. Det ble stor suksess og noen kjempefornøyde bursdagsgutter. Vi har for det meste denne uken holdt oss på fotballbanen, da snøfotball har vært det store. 1 klasse har vært kjempeivrig og har spilt godt både alene og sammen med 4 klasse.

På tirsdag tok Tone med seg pil og bue ut på banen for å teste de. I 2009 hadde vi nemlig en Løvåsengutt som satte rekord ved å skyte pilen over hele banen. Ingen unger har i etterkant greid og slått den rekorden, så lillebroren til denne gutten var ekstra gira på å få prøve seg. Dessverre ble ikke rekorden slått, men vi skal fortsette å prøve :)

Karnevalet på onsdag var kjempeartig. Artig å se at vi har så mange kreative barn og foreldre. Med en gang vi kom opp hoppet vi i kostymene, for så og skyndte oss opp til matbordet. Pølse med brød og saft sto klart og ventet på oss. Gymsalen var dekorert med lyslenke, ballonger, discokule, stearinlys og servietter. Når vi dempet lyset ble det kjempekoselig stemning. Etter vi hadde spist pølse og litt sjokoladekake fikk hver enkelt mulighet til å reise seg opp på stolen og fortelle hva de var. De fleste turte og vi andre fikk se bl.a. cowboys, tigere, non-stop poser, tryllekunstnere, ballerinaer, prinsesser, politi og ninjaer. Etterpå i gymsalen hadde Tone en stor utfordring til oss, der vi ble lovt premie. Spente unger og voksne samlet seg innerst i gymsalen. Utfordringen var at en eller flere i hver klasse måtte tørre å danse til musikk, voksne inkludert. Først ut var selvfølgelig voksne. Tone dirigerte DJ Lene til å sette på gangnam style på full guffe før hun utfordret alle voksne til å danse. Karina, Annika, Espen og Lene spratt opp og rocket dansegulvet, ungene gapskrattet av de rare voksne som så ut som noen aper på dansegulvet, premien vi fikk var invitasjon til en helaften hos Tone. Så sto klassetrinnene for tur. Først 4 klasse som danset til «nam nam nam hamster» (?), premien var besøk til Tone for å se på kino. Så 3 klasse som danset til «Billie Jean», deres premie var en tur til Annika for å hoppe i spabadet. Så var det 1.klasse som danset til «beat it», de fikk ta busset til kanebogen for å plukke ut en leke på leketøysbutikken som hele SFO kunne bruke (og kanskje en is til hver på tilbaketuren). Og til slutt danset 2. klasse til «the fox», demmes premie var å ta bussen til byen for å gå på lekebutikken der å plukke ut en leke som hele SFO kunne bruke (de får nok og en is på retur). Nesten alle ungene turte å danse, det var til og med noen som kunne litt breakdance:) Alle ungene får selvfølgelig premie. Kjempeartig karneval, vi gleder oss til neste.

Det store i neste uke er overnatting for 3.klasse. Annika har hatt et topphemmelig møte med de på torsdag der de kom med masse gode ønsker for mat og film. Vi har noen kjempespent 3 klassinger som er veldig klar for den store dagen.
 
Ha ei fortreffelig helg og vel møtt på mandag til ei ny og spennende uke:)
-Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)