uke 7 - 2014
by lovaasen.no on February 14th, 2014

Godt inn i februar og masse spennende har skjedd på Løvåsen denne uken.  

Forrige helg hadde det kommet litt snø over kilbotnmarka, så det første vi gjorde når vi kom opp på mandag var å lage engler i snøen og laget snøballer. Utrolig så mye litt snø kan glede når kong vinter ellers holder seg unna.

Fredag i forrige uke oppdaget vi noe nytt å spennende  her på Løvåsen, en plass der ingen Løvåsenunger har vært før. Lene og 3 gutter i 2.klasse var på oppdagelsesferd i skogen nedfor snødungene våre. Der fant vi noe som ungene mente var fra krigens dager, de syntes det lignet på en bunkers, eller kanskje en bombe. Kanskje noen ser den på bildene som er lagt ut og kan fortelle hva det er? Etter å ha utforsket denne rare «bunkersen» fra krigen så vi jo at elva hadde så fin og slett is. Så guttene hadde lyst til å prøve skøytene der, dessverre så var det snart klart for buss, så vi brukte tida til å klargjøre isen, rydde vekk snø og sjekke om det var noen farlige hull, så avtalte vi at vi kunne prøve skøytene på mandag. Så på mandagen var det 12 Løvåsenunger som testet skøytene i elva. Tror det var noen som gledet seg ekstra til turen til skøytebanen etter det.

Turen til skøytebanen ble en suksess. ALLE barna gikk på skøyter og for noen var det første tur til skøytebanen.  En gutt sa til far under hent «pappa, æ vil bynne på skøyting». Det ble arrangert kappløp og kunstløp der det ble gjort forsøk på piruetter og hopp. Noen har kanskje hentet inspirasjon fra vinter-OL? :) Vi voksne syntes og turen var vellykket. Fint og oversiktlig på banen og ungene gikk som noen helter til og fra busstoppet. Kjempeartig dag :)
En artig hendelse skjedde på onsdagen på aktivitetsskolen. Tone hadde tatt med seg 4.klassen til møkkelandsvannet i Ervika for og isfiske. De lagde bål og spiste pølser. Så fant de et ferdigboret hull og satte seg ned og fisket.  Og til stor glede fikk de ei knallfin røye. Første gang Løvåsen har fått fisk på isfiske. Det viste seg i ettertid at det hadde vært en mann på stedet og matet hullet, og som kanskje ble litt utålmodig og gikk. Det var noen stolte 4.klassinger som kom opp til Løvåsen igjen for å vise fram fisken.

Store og små aktiviteter har preget uken, snøfotball, aking, flaskeløp og noe som er perfekt på hardt føre, nemlig bowling med ball og flasker. Det ble laget en bowlingbane og ungene etter tur fikk prøve seg. Stor jubel når flaskene ble slått overende. Vi har og arrangert barnedans der vi først øvde på en dans og så fikk de velge musikk og danse selv. Det juvet Michael Jackson, One Direction og Hannah Montana over anlegget.

Neste uke gleder vi oss bl.a til karneval, håper å se masse stilige kostymer.
Ha ei god helg og vel møtt til ei ny og spennende uke på mandag:)
 
- Bloggdronning Lene
 
 


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)