Uke 6 - 2014
by lovaasen.no on February 7th, 2014

Da var det ukeslutt igjen, i skrivende stund daler det herlige hvite flak ned over Kilbotnmarka. Håper det varer til over påske. Vi fikk en liten smak på snøen tidligere i uken og, ungene var i ekstase og hev seg rundt for å lage snøballer og snømenn. Vi ønsker oss masse snø, men det som er så flott med føret nå er at ungene får spilt masse snøfotball, det er en kunst å springe etter en ball uten å miste fotfeste:)

Denne uken har vi hatt 2 store begivenheter. Ene er offisiell åpning av barnehagen, det var besøk av ordføreren, læringsverkstedet, foreldre og mange små. Tone holdt en liten tale før en barnehagegutt fikk klippe over det røde bandet. Så ble masse grønne ballonger sluppet til himmels. Kjempefin åpning med mange rørte «barnehagetanter» Festen ble avsluttet med kaffe og kaker, noe som 4 klassingene ble glad for, rett etter alle var dratt tok Lene med seg 4.klassingene og snek seg over for å høre om det var noen kakestykker igjen:)

Den andre store begivenheten var åpning av nye garderober til SFO. Vi hev oss plutselig rundt og ble ferdig, så vi fikk nok ikke tid til å invitere ordfører for å holde tale:) Men feiringen ble gjennomført av voksne og barn på Løvåsen. Vi fikk vist dem de nye plassene og hvor de kan legge sekkene. Vi er strålende fornøyd med nye lokaler. Kom å ta en kjik når dere henter ungene :)

Tone er dessverre for tiden og hinker rundt på krykker, det gjorde at 1. klasse fikk en liten idé. De hadde lyst å gi hun en liten gave for å ønske henne god bedring. Vi kjøpte blomster, sjokolade og kort som alle skrev navnet sitt på. Tone ble veldig glad for oppmerksomheten :)

På torsdag sto det friidrett på planen. Karina tok med seg de som hadde lyst og kjørte i gang stafett, lengdehopp, og «spurtstart». Ungene syntes det var kjempegøy, spesielt gøy var det for jentene som vant stafetten over guttene. Tror Karina «snik-rekrutterer» ungene til friidrettstrening:)

Noen av ungene har i denne uka oppdaget en ny lekeplass som vi ikke har vært i på lenge. Bak reklameskiltene under grantrærne har en gruppe samlet seg for og utforske territoriet. Det som var så spennende var at mange fant seg lekekamerater på tvers av klassene og hadde en kjempefin rollelek.

Tidligere denne uken hadde vi flaskeløp. Vi fylte flaskene med vann og maling slik at de fikk noen knæsje farger. Ungene lagde baner med hopp og sendte flaskene utfor. De lekte så lenge med de at de begynte å gå lekk og renne. Da kunne vi plutselig skrive navnet vårt i snøen med masse forskjellige farger.

Neste uke ser vi fram til tur til skøytebanen. Det er lenge siden så vi gleder oss kjempemasse.
Ønsker alle ei superfin helg:)

- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)