Uke 5 - 2014
by lovaasen.no on January 31st, 2014

Da var siste uke i januar snart over, i morgen starter vi på februar. På månedsplanen for neste måned kan vi glede oss til karneval, tur til skøytebanen, overnatting for 3 kl. og mange fine vinteraktiviteter.

Denne uken har vi hatt fokus på å ønske sola velkommen tilbake, klassene fikk hver sin dag til å gå inn å bake solboller, det syntes de var stas og både deig og vaniljekrem ble «prøvesmakt» under bakingen. Morsomt å bake, men enda bedre var det å få spise de.

Torsdag hadde vi solfest med solboller og kakao. På toppen av det hele kom Siri og Tor-Bjarne på besøk for at ungene skulle få hilse på lillejenta deres. Vi hadde satt oss fint i ring sånn at Siri fikk gå rundt og alle fikk se. Det var spesielt ei her oppe som syns det var ekstra artig å se babyen, for hun skal nemlig hete Amalie. Før de dro måtte vi overlevere en pakke fra alle på Løvåsen, hun fikk en body, nattdrakt og en smekke. Ekstra artig at Tor-Bjarne var med, mange som husket han fra da han jobbet her. Koselig med besøk på solfesten:)

Denne uken har vært litt spesiell, for vi har nemlig hatt enda mer besøk. Tirsdag hentet vi 1 klasse, og på tur opp møtte vi på en militærbil og to soldater rett etter brua. Først hadde vi lyst til å snike oss rundt så de ikke så oss, men nysgjerrigheten tok overhånd så vi gikk bort for å si hei. Det viste seg at de ikke snakket norsk, så da måtte vi ta i bruk litt engelsk. Vi fikk sagt «hello», «how are you» og «what’s your name». En av ungene fikk til og med i gang en liten samtale med han. Soldaten sa han het Dennis og kom fra Nederland. Ungene var veldig pratsomme, så undertegnede befant seg plutselig i et nytt yrke – som tolk:) En av ungene gikk fram med en pinne i handen og sa på reint nordnorsk: «heia-sjå-på-pinn-min-syns-du-den-e-kul-d-e-jo-et-gevær» for så å få til svar «What??» Så ser alle på tolken med et forvirret blikk. Etter en stund med rusten tolkning gikk vi videre opp til kilkamhuset for å leke. der møtte vi på ENDA flere soldater, de kom en etter en på ski ned fra skogen. Spennende, men de så slitne ut så vi bare vinket i stedet.

Heldig er vi som får være så masse ute, denne uken har vi fått spilt snøfotball, aket i akebakken, og lekt i snødungene. Mandagen fikk vi være hele dagen og leke i snødungene. Noen av ungene laget en «rutsjebane» som de for hver sin tur i. Med en målestokk sto de og godkjente høyde slik at alle over slapp inn. Alle var heldigvis høy nok for rutsjebanen. Til og med Annika og Karina slapp inn:)

Kjempeartig uke, vi gleder oss til neste. Ha ei super helg:)
 
- Bloggdronning Lene


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)