Uke 4 - 2014
by lovaasen.no on January 24th, 2014

Da har ei ny uke kommet og gått. Ukene går kjempefort, spesielt når man har det så gøy. I skrivende stund skinner sola inn vinduet i gymsalen på kilkamhuset. Den har og lagt seg ned i kanten av myra, kanskje ungene får se noen stråler her oppe i neste uke når vi skal bake solboller.

Denne ukens aller største høydepunkt var årets første tur til stangneshallen. Ungene hadde gledet seg hele uka, kanskje har de nevnt noe hjemme og? Onsdag etter skolen måtte vi skyndte oss for å rekke bussen som gikk til byen. Vi hoppet av med kanebogen senter og satte kurs mot stangneshallen. Ungene var veldig forventningsfulle, spesielt de som aldri hadde vært der før. Når vi kom ned var det en kjapp tur i garderoben for å henge av seg, for så å spurte ut i gymsalen og få fatt på lekene. Vi spilte fotball, handball, bowling og hadde friidrett med lendgehopp der vi landet på stortjukkasen. Ungene koste seg kjempemasse og gleder seg til neste gang.

Vi har og fått feire bursdagsgutten Sigurd. Han hadde valgt noe som vi aldri har hatt på Løvåsen før, nemlig polar-ostesmørbrød. 2 polarbrød sammen med ost og skinke i, kjempesmart, og veldig godt. Vi sang bursdagssang og koste oss med lunsjen.

Snødungene ved parkeringsplassen er fortsatt populært, vi må alltid stoppe opp der å leke en liten halvtime før vi går videre. Det har blitt bygd store snøborger og snøhuler som vi kan herje i. Torsdag kom det et militærfly over hodene på oss, Karina ropte «SØK DEKNING» og i løpet av noen sekunder var alle med på leken og hadde gjemt seg i borgen. Noen har også latet som om snøtoppene var Mount Everest og har begitt seg ut på heftige toppturer. Når de kom seg opp kan de kommunisere med de på fjelltoppen av Kilimanjaro lengere borte. Morsomt å se når barn skape store fjell av noen enkle snødunger.

De nye garderobene nede begynner sakte men sikkert å ta form, i mellomtiden har vi bært ned tegnesaker, brettspill og bøker, så vi kan være der nede å leke. Det som er så fint med å flytte over er bl.a at det er så mange rom, slik at ungene selv fordeler seg og lager flere smågrupper. Vi har brettspill og tegning i et rom, leking med dukker i et rom, og fotballbord i et annet. Så har vi ballspill og herjing oppe i gymsalen.

Neste uke går vi mot slutten av januar. Det er meldt litt lavere temperaturer men vi håper på masse sol og kanskje litt snø om vi er heldige.

Vel møtt på mandag til en ny og spennende uke.

- Bloggdronning Lene
 
 
 
 
 
Type your new text here.


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)