Uke 3 - 2014
by lovaasen.no on January 17th, 2014

Oppe på Løvåsen denne uken har vi ventet i spenning på om vi får se et lite glimt av solen, den sniker seg sakte nedover fjellsiden. Det har vært litt lave temperaturer denne uken, men til tross for det er det mange nydelige syn ute for tiden, sola lager noen utrolige flotte farger på himmelen. Vi er så heldige som bor midt oppi det. Siden barnehagen er flyttet ut nede og inn i det store flotte bygget, har vi voksne har inn imellom slagene gjort klart for flytting av garderober, lager og kontor over til gamle barnehagen. Her får vi nye benker og hyller til ungene, vi gleder oss.

Mandag var det klart for snømoro i akebakken, Annika hadde gjort klart brødskive som vi spiste før vi gikk bort i bakken. Så var det å snøre på seg skisko og ski for de som ville, mange hadde med seg egne ski – flott! Før ungene kom opp hadde det rukket og komme en liten cm snø på bakken. Noen prøvde seg på ski, men dessverre var det enda litt glatt, så akebrettene fikk kjørt seg i stedet.

Tirsdag hadde det frosset på og det var litt for kaldt for å være ute med temperaturer ned i -15 °C, så vi gikk inn. Godt at vi har en stor flott gymsal vi kan leke i. Ungene fikk i seg litt brødskive før vi satte i gang aktivitetene. Det var sjakk, Donald Duck lesing, tegning og herjing. Noen hadde også lyst og gå ned i garderobene for og leke.

Onsdag på tur opp fra kraftstasjonen møtte vi på noen digre «snødonger» på parkeringsplassen, rett etter brua - til ungenes store glede. Vi la fra oss sekkene og hadde oss et lite opphold der siden ungene hadde lyst til og utforske snøhaugene. Siden Selma hadde bursdagsfeiring fikk hun gå opp på den høyeste haugen mens vi sang bursdagsangen for henne. Etter hvert gikk vi videre og inn for og spise nystekte vafler med sukker, jordbær og brunost som Selma hadde valgt.

Torsdag hadde vi oss en til stopp med snøhaugene. Nå fikk vi til og med bygd en snøborg - kjempeartig. Amalie hadde bursdag så hun fikk bursdagssang mens hun sto på toppen av haugen. Når vi kom inn tok Karina 1.klasse med seg ned i gamle barnehagen for å feire Amalie, som hadde valgt pannekaker til bursdagsmat. Deretter var det lego, rollespill og fotballspill. Vi andre gikk opp for å leke, mange var i gymsalen og herjet med Espen, og noen ville spille sjakk og tegne.

Fredag hadde Annika laget nydelige hamburgere til oss. Vi tok de med bort til parkeringsplassen for å spise, ungene har erklært det som sin nye lekeplass. Etter en stund tok vi med oss sekkene og gikk bortover til Løvåsen. Vi lekte inne med kanonball og hyttebygging.

Håper alle får ei flott helg og at sola snart kjiker over fjellene. Vi ses på mandag.


- Bloggdronning LenePosted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)