Uke 2 - 2014
by lovaasen.no on January 10th, 2014

Da var endelig et nytt skoleår startet, store og små har gledet seg.
Vi takker Arnt for hans bidrag til bloggen. Den nye bloggdronninga er herved Lene Bakkland Pettersen.
 
Vi startet mandagen med å presentere vår nyansatte Espen for barna, de var spent og nysgjerrig og han ble tatt godt imot. Spesielt populært var det da han satte utfor akebakken med rompeakebrett som snowboard. Han fikk og med seg en skokk med unger for å herje med Karina. Det blir spennende å følge med på hva slags sprell han finner på.
Før jul kjøpte Løvåsen et råstilig fotballbord som ungene kan leke med, og i denne uken fikk vi satt det opp og prøvd det. Det ble fort populært og vi voksne må stadig fram med umbrakonøkkelen å etterstramme skruene i bordetJ Lunsjen besto av brødblings laget av vår nye kjøkkensjef AnnikaJ
 
Tirsdag gikk vi inn å spiste biola med havregryn/müsli, og for å ha balanse – og spensttrening i gymsalen. Dette er en super øvelse for ivrige skigåere. Øvelsene besto av å føre en ball mellom kjegler, stompe kråka, rokkering osv. Mange syntes dette var kjempeartig.
Når alle hadde fått prøvd øvelsene gikk vi ut og fortsatte med lek og herjing i akebakken.
 
Onsdag var vi klar for en ny dag i akebakken med akematter og herjing. Vi fikk først i oss litt ostesmørbrød før vi bevegde oss bort i bakken. 2. klasse syntes at spensttreningen var så artig at de hadde lyst å gå inn å gjøre det en gang til. Så undertegnede tok med seg hele hurven og gjennomførte løypa en gang til, på tid. Når alle hadde vært igjennom fikk de muligheten til å slå sin egen rekord. Alle slo rekorden sin og selv om klokka begynte å nærme seg busstid ville de enda fortsette.
 
Torsdag var Mia A’s dag, hun hadde ønsket seg nudler og pølsebiter. Så Annika svingte sine magiske fingre og serverte en nydelig lunsj på verandaen. Etter det gikk vi bort i akebakken og lekte. Mia A ønsket en inneaktivitet i lamme noen venninner, så bursdagsjenta fikk gå inn å leke.
 
Fredag var det barnas valg. Siden det er litt hustrig og kald vind tok vi turen inn i dag. Vi koset oss med hamburger. Aktivitetene besto av fotball, tegning, hyttebygging og «Espenherjing».
 
Ønsker alle ei superfin helg med de herlige ungene deres, vi ses på mandag! J
 
 Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)