Barnehage: Uke 19 - 2013
by lovaasen.no on May 13th, 2013

Uke 19 på Løvåsen barnehage (-det e vi, vi e unga som kan si – hurrrraaaaaaa!!! :-))

Spesiell uke med mindre barn hele uken, førskoleungene var på førskole og mange har hatt skikkelig langhelg.. Men vi som har vært igjen, vi har hatt det morsomt vi! Mandag var vi ute hele dagen, syklet, lekte i sandkassen. Det er så utrolig mye fin lek der oppe nå, ungene løper opp og vil ikke ned; herlig!! Tirsdag var den store såfrø dagen. Ellen og Marthe hadde hele gjengen med seg og sådde gulrøtter i melkekartonger, frøene ble forsiktig lagt nedi og jorda ble lagt godt rundt.. Det blir spennende å se om det kommer noe til høsten.. Lunsjen ble inntatt i lavvoen da det var masse vind, koselig å være der igjen da.. :-) Etter lunsj malte vi og satte sammen flere 17. mai rosetter, de henger i garderoben; kjempefine!!

Onsdag gikk hele gjengen på tur, utgangspunktet for turen var 1 km, men her fikk barns medvirkning ta sin plass. På veien fant vi masse rart, blant annet bæsjer fra elg, hund, hare og sau.. Det ble mye fokus på bæsj, både å snakke om og tøyse med. Innom Gruffalo skogen måtte vi før vi kom til bekken. Der fant vi masse edderkopper som fortvilt prøvde å komme seg ut av snøen og på det tørre, fascinerende! Fra bekken var veien kort til hundremeterskogen, der fant vi gullskatter (som egentlig var skuddhylser). Selina, Thea, Arianne og Emil Andrè ble veldig fasinert og samlet av en annen verden, gøy!! Dagens lunsj ble fiskekaker på brødskive med jordbær og vaniljekesam til dessert, life is good!!

Torsdag var vi alle hjemme, men fredag.. Da var åtte flotte, herlige unger i barnehagen, og vi feiret Milles 3 års dag!! Ei vakker hello kitty krone som Mille åpenbart var svært fornøyd med, for den satt på hodet HELE dagen, og hun var strålende fornøyd! Vi sang bursdagssang og koste oss med lunsjen hun hadde bestilt; hjemmelaget pizza smakte fortreffelig! Dagen startet for øvrig med vannlek og bandøving inne. Alle småbilene ble vasket grundig og vannet fløt – ahh vann er fantastisk morsomt og til slutt satt flere i bare trusa for alt annet var vått! :-) Bandet besto av alt som kan slås på samt marakaser, kjempefin lyd og ikke minst masse lyd. Stilig å være litt vill og gal. Da vi var kommet ut hadde Sofie så lyst til å gå på tur, og da meldte resten av gjengen seg på.. Emil Andrè hadde bestemt at målet skulle være hvilestein, så nesen ble vent dit hen.. På veien fant vi en rosa spade som hadde overvintret i skogen, Kristian og lilleEmil syntes grusomt synd i den som hadde vært helt alene hele vinteren.. Emil Johannes og Veronica fant et nytt lunsj sted som de fant ut at Huldra hadde sovet i, spennende.. Og selvsagt, vi fant masse bæsj.. Det er virkelig det kuleste, og det understreket Mille og Sofie som senere satt i båten og sang bææææsj for full hals mens de holdt på å le seg fordervet.. Etter lunsj kom Veronica ut med norske flagg som vi klipte og limte sammen, jobbet iherdig med det til vi fant ut at vi hadde lyst til å gå inn i gymsalen sammen med Sfo`en, avsluttet ei flott uke der!  


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)