Barnehage: Uke 15 - 2013
by lovaasen.no on April 15th, 2013

Ei innholds rik uke er forbi og vi ser tilbake på mye sol, skiglede og lek! Det er så utrolig god stemning blant barna, det lekes masse på tvers av aldersgruppene. De største ungene er utrolig flinke til å inkludere de som er mindre, og selv Tord blir tatt med i akebakken og får full service både opp og ned – han trenger virkelig ikke anstrenge seg.. Deilig å være minst! Vi har hatt Kims lek med former, og barna har full kontroll. De minste lytter og ser og lærer masse. Kristian kom bort en dag og viste fram at han hadde laget en snøball som hadde rund form – da kjenner vi stoltheten! Erik Aleksander har lenge hatt en ønske om å dra på skitur til Tennevannet. Så, onsdag tok Erik Aleksander, Erik B, Emil Johannes og Nina på seg skiene og la ut på tur. Det var passelig med ruskevær men det tok vi ikke så tungt.. Stemningen var god og skravla gikk. Erik Aleksander var veiviser og pedagog av rang. Erik B og Emil Johannes spurte jevnt, er det lenge igjen? Neeeida sa Erik A, ikke lenge igjen bare å gå på! På den måten holdt han oppe stemningen og bidro til at vi hadde en super tur!! Vel framme ved Onkel Knuts hytta tok vi fram premie (det må mann jo ha når mann går så langt på ski!!), matpakke og kakao! Koste oss før vi vente tilbake, da var det bare bakker ned og på 40 små minutter hadde vi sust ned igjen! Stolte unger og voksne som hadde gjennomført med stil!!

Resten av gjengen som var tilbake tok også skiene fatt og de som ville gikk 1 km og de aller minste gikk rundt på myra. Det er flaks for oss at vi er så heldige og ha ekstra lang vinter i år ;), for nå ser vi at skiferdighetene til spesielt treåringene er blitt utrolig bra. Flere av de hadde selvtillit og ferdigheter nok til å klare å gå opp og stå ned hele storbakken!! Det er utrolig bra! Og lille, store Håkon, han puster gjengen tett i nakken med sine ferdigheter – kjempekult!!
Torsdag var dagen for skirennet vårt, og som vi hadde bestilt var det strålende sol! Noen valgte å gjennomføre skirennet på beina, noen på akebrett, og de aller fleste på ski! En km ble gjennomført med latter og glede og en hærlig spurt mot mål! Det var skikkelig målgang med flagg og heiagjeng! Og da det aller siste barnet kom i mål var det med en diger heiagjeng rundt som gratulerte og appluderte!! Ingen sak å komme sist da!!

Vel i mål var det tid for høytidelig overrekkelse av premier sponset av Tine. Fine buffer og håndtrykk med gratulasjoner! HURRA !! Så var det å nyte pølse med brød i sola, ååå livet er godt å leve!! Etter en liten hvil for de minste var det ut å leke og avslutte dagen i akebakken!

Fredag avsluttet vi uken med lek i akebakken, vi klatret i klatretreet, slang oss i slengdessa og akte! Lunsjen inntok vi midt i akebakken – gjett om vi eier verden.. ;-) Og snille, goe Eirin hadde plutselig tryllet fram årets første nåerdetsåvarmtisolaatviharfortjentossenis – is! Og det smakte heelt fantastisk!!


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)