Barnehage: Uke 8 - 2013
by lovaasen.no on February 25th, 2013

En begivenhetsrik uke er over og vi ser tilbake på innholdsrike dager på Løvåsen.
 
Studenten vår, Sigrid, har satt i gang et prosjekt med en bamse som ungene har gitt navnet «lille søte hare». Den bor i en sekk, og blir på omgang med ungene hjem. Med i sekken ligger en bok hvor det skrives litt om hva den har fått oppleve hjemme hos barnet. Den hadde vært med Dina og Tord på kino.  Billetten var limt inn i boka.  Hjemme hos Mille og Erik Aleksander hadde den bl.a sittet på scooter, det kunne vi se av bildet. Ungene er kjempeengasjerte og gleder seg til å få besøk.
 
Onsdag var den store karnevals dagen.  Og gjett om det var mange flotte utkledde unger og voksne :-) Ellen og Veronica hadde regien og vi hadde tidenes beste karneval. Ungene fikk vist seg frem, en etter en, i sine flotte kostymer. Det var disko-musikk og dans, pinjata og diplomutdeling.  Førskolegruppa hadde kiosk og solgte pølse med brød, saft og gele.  Ungene hadde penger som de kunne handle for.  For en festdag!!!!!!! Etter feiringa bar det ut for et par timers lek og full fart i akebakken.
 
Torsdag fikk vi sjelden besøk av et hundretalls utenlandske soldater. De kom på ski – OG FOR ET SYN!  Det var mange «Bambi på glattisen». Vi snakket med noen, og de var veldig overrasket over å finne en barnehage midt ute i skogen, som de sa.  Også ungene la merke til de varierende skiferdighetene.  Thea og Erik A tok på seg skiene, og uten skistaver, løp de fiskebein oppover bakken, forbi himmelfalne soldater. Så rant de ned og «løp» opp og ned igjen, en 8-10 ganger. Disse soldatene fikk demonstrert hvorfor nordmenn vinner så mange medaljer i VM………
 
Fredag var det blitt litt kaldere igjen og vi kunne leke ute uten regnklær, enn så lenge…  Noen tok skiene fatt, andre akte og en gjeng lekte med lastebiler og dumpere. Vi ønsker oss litt flere «utemaskiner», så Tone, om du leser dette... 
 
Starten av uka ble viet til maskelaging og forberedelse til karneval, mens vi avsluttet uka med å tegne tegninger som vi skal sende til Line i Danmark. Line: vi savne deg!
 
Fra læringsverkstedet har vi fått 6 nye puslespill som har inspirert til pusling. Emil Johannes er en av de riktige racerne på puslespill og har flere ganger lagt en nokså vrien sjørøverskute. 
 
Til uka er det vinterferie og noen reiser bort. Vi andre skal kose oss ute og inne med nye sprell.  Kanskje blir det våte dager utendørs, men du verden korr mye artig vi kan finne på da. Gleder meg til en ny uke :)


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)