SFO: Uke 5 - 2013
by lovaasen.no on February 4th, 2013

Ei skikkelig deilig og herlig vinteruke er over, og vi har virkelig fått kosa oss med masse snø og super aktivitet. Kuldegradene har vært mange, men det stopper ikke oss! For hver dag som går merker vi også at det blir lysere – både på gåbussen på morningen og når vi ankommer Løvåsen etter skoletid. Nyyyydelig!!

Mandag starta uka med skolefri! Det betyr hel dag på Løvåsen, og masse glade unger som har en hel dag å boltre seg på på Løvåsen. Vi starta dagen innendørs som vanlig, med valgfri aktivitet. Noen kom tidlig og noen litt senere. Noen hadde spist frokost før de kom, mens andre inntok frokosten da de ankom Løvåsen. I sofaen ute i gangen florerte det med tegneserier, fargeblyanter og papir. Mange kosa seg med det. I gymsalen var det litt ballspill, hyttebygging, tau-lek og rolle-lek. Da klokka passerte 10, trakk vi på oss uteklærne og gikk utendørs. Der ble det graving av snøhuler, MASSE aking og til og med litt fotballsparking. Når vi har det så flott, så går jo tida så alt for fort. Plutselig hadde klokka passert 12, og det var tid for lunsj. Siden gradestokken viste ganske så mange kuldegrader, så valgte vi å innta lunsjen innendørs. Deilige kjøttboller med tilhørende pasta, smakte helt fortreffelig i magen til aktive krabater. Deretter spredte vi oss rundt på huset til forskjellige sprell. En del samla seg ned i garderobene, der det foregikk masse flott rollelek. Også Lego-kassene våre er populære. Nok en super hel dag på Løvåsen.

Tirsdag var det skoledag igjen, og tilbake til normal rytme. Da ungene ankom Løvåsen, stod det leksehjelp på planen til de som har valgt det.  Først lunsj, og så delte vi oss rundt på huset og fikk en god start på ukas lekser. Deretter trakk lekse-gjengen ut til resten av gjengen, og heiv seg med i flott vinterlek. Og slik forløp også resten av uka…sånn bortsett fra leksehjelp…med masse suveren vinterlek. Bakken fra fe-rista og ned mot skistadion er helt super til aking, så derfor blir veien stengt av for bilferdsel. Vi benytter også skilekebakken, men den har vært litt hard til nå. Nå har det jo imidlertid kommet MASSE snø på slutten av uka, så nå blir det andre boller også i skilekebakken. Onsdag kosa vi oss i grillbua innimellom slagene, med pinnebrød stekt på bålet der. Deilig! Torsdag spilte vi bondesjakk utendørs, med brøytestikker til spillbrett. Skikkelig morsomt og veldig populært. Fredag venta varme pita-brød med ost og skinke på oss da vi ankom, og deretter rett i vinterlek igjen. I granskogen på baksida av Kilkamhuset har mange av jenten funnet seg en lun fin liten plass inne mellom trærne. Her foregår det utrolig flott rolle-lek, og de virkelig storkoser seg der. Supert! Med masse herlig ny-snø på Løvåsen, kosa vi oss mens vi roet ned mot helg.

Selv om bloggen kanskje er litt kortere enn vanlig, så betyr ikke det at vi har det roligere eller kjedeligere enn vanlig. Noe av aktiviteten kan være lik fra dag til dag, så da blir det litt mindre å skrive om. MEN, vi har det utrolig morsomt og flott allikevel – HELE TIDA!!

Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig februar-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)