SFO: Uke 4 - 2013
by lovaasen.no on January 25th, 2013

Solfest-uka på Løvåsen er nå på hell. Selv om vi ikke har sett sola, sånn med egne øyne, så vet vi at ho har kommet tilbake igjen. Dette har vært fokus og tema for noen av ukas aktiviteter.

Mandag, tirsdag og onsdag var innholdet og rutinene de samme. Vi fikk unna en god del lekser på leksehjelpa da vi ankom Løvåsen, før vi inntok deilige måltider. Mandag og tirsdag serverte vi ferdigsmurt brødmat med bl.a. leverpostei, skinke, jordbærsyltetøy, prim og spekepølse. Alt går ned på høykant – deilig! Onsdag feira vi bursdagen til Sigurd, og han hadde valgt hjemmelaga pizza til lunsj. Nyyyyydelig!! Etter lekser og mat disse 3 dagene, så var det tid og klart for bakst. Når vi har solfest-uke, så må vi jo ha solboller – må vite! Så da fikk hvert klassetrinn sin dag med baking. Noen med gult sol-øye i midten, andre bare deilige boller. Når alt var ferdig bakt, så var det veeeeldig vanskelig og bare sette til side baksten….det så jo så nydelig godt ut, og fristelsen til prøvesmaking var stor. MEN, vi motstod fristelsen og sparte alt til solfesten på torsdag.

Endelig torsdag, og solfest. En svær bolle med…boller…ble tatt med ut i snøskavlen, og der samla vi oss til solfeiring. Melis-glasur og kokos i hver sin kaup, hadde vi også. En container full av deilig varm kakao stod også klar til fest. Så var det bare å nyte og feire…til tross for at sola, den store runde gule på himmelen, glimtet med sitt fravær. For det gjorde ingen verdens ting! Vi hadde jo mange herlige soler på Løvåsen allikevel – alle de nydelige smørblide ungene som satt spredt rundt i snøen og kosa seg med boller og kakao. For et syn!!! Skikkelig herlige unger!!!

Innimellom lekser, lunsj, bakst og fest, så har vi kosa oss med all den deilige snøen som har kommet. Fredagen ble den store frilek-dagen, etter å ha satt til livs deilige hamburgere. Rulling i snøen, snøballkrig, snø-figurer, aking, skigåing, trakke-hus – ja masse deilig og flott variert aktivitet. Tydelig at ungene setter STOR pris på at vi endelig har fått mere snø. Løypemaskinen til Kilkam har også blitt brukt denne uka, både på dagtid til Løvåsen og på ettermiddags- og kveldstid for resten av Harstads befolkning. Flotte skiløyper og ferdig tråkka akebakke er bare helt suverent!

Nå går det raskt mot helg – den siste helga i januar 2013. Tida suser av sted! Vi koser oss i rolig blanda lek ute på området, mens vi hilser helga velkommen. Allikevel ser vi frem til neste uke, og mere deilig flott aktivitet på Løvåsen.

Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig januar-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)