SFO: Uke 3 - 2013
by lovaasen.no on January 19th, 2013

Sesongens og årets første skikkelige ski-uke er på hell, og vi har VIRKELIG fått utfolde oss på ski denne uka – slik som månedsplanen la opp til. Kanskje ikke så mange bilder har blitt tatt av dette denne uka, da alle voksen-hender har vært ganske så opptatte med knyting av skisko samt finne frem sko, staver og ski som passer til hver enkelt som ønsker å gå. I tillegg har vi møysommelig notert ned hver enkelt runde på hver enkelt løper. Mange viktige støtte-funksjoner rundt teamene, med andre ord.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag har fokuset vært ski – samtlige dager. Med lunsj-menyer bestående av pitabrød med ost og skinke, tomatsuppe, brød med pålegg, vafler med brunost og syltetøy samt pølser i brød, så har vi fått godt og deilig påfyll i magen før vi gikk runde på runde på runde på runde…. Og gjett om det har blitt runder! Totalt har vi gått 754 runder i 200meter-sløyfa på skistadion – altså 150,8 km! På 4 dager! Det tilsvarer vel strekninga Harstad-Narvik-og nesten tilbake til Bjerkvik igjen!!! HELT UTROLIG FANTASTISK BRA JOBBA!!! Vis oss den SFOen som kan presentere slike tall….!!!

Mandag starta 1.klassingene innendørs, med lunsj og litt leksehjelp. Mange av 3.klassingene følte for litt fotball denne dagen, mens resten snørte på seg skiene. Denne dagen gjennomførte vi totalt 214 runder i 200meter-sløyfa.

Tirsdag var det 2.-4. klasse sin tur til leksehjelp, mens resten gikk på ski. Denne dagen gjennomførte vi totalt 346 runder.

Onsdag ankom 1. og 4. klasse kl 13:30 og 2. og 3. klasse kl 14:45. Litt frilek rundt på området for enkelte, mens de aller fleste tok seg noen runder på ski. 116 runder ble det denne dagen.

Torsdag var det langdag på skolen for hele gjengen, så da ble det jo en god del kortere tid på Løvåsen. Allikevel ble det skigåing også denne dagen, og vi klarte 78 runder totalt.

1.klassingene har gjennomført 239 runder denne uka – et snitt på nesten 16 runder pr barn.
2.klassingene har gjennomført 284 runder denne uka – et snitt på nesten 19 runder pr barn.
3.klassingene har gjennomført 231 runder denne uka – et snitt på nesten 29 runder pr barn.

Med forrige ukes tørr-trening med styrke, balanse og koordinasjon i kombinasjon med denne ukes «ski-maraton», så liker vi å tro at mange har opplevd økt mestring og stor ski-glede. Vet at mange også har deltatt på Kraftrennan i regi av Kilkam og Hålogaland Kraft de 2 foregående onsdagene i tillegg, så da kan en vel trygt si at det har blitt tilstrekkelig med ski…. ;-)

På en måte kan en vel si at fredagen endelig er her igjen, slik at aktive små kropper snart kan få ta helg med hvile og restitusjon. Det er viktig for aktive kropper å få nok mat og hvile også – bare se på serien om Petter Northug Jr på TV. Det går jo stort sett i trening, spising og soving, så da er vi jo godt i løypa til fremtidige stor-løpere! 

I skrivende stund høljer regnet ned over Løvåsen, og ukas siste dag tilbringes innendørs. Vi er glade for å ha hatt nydelige vær-dager tidligere i uka, der vi har fått sett sola skinne i Blåhatten og Slettlian. Jiiipppiii, endelig er den tilbake.  Valgfri aktivitet preger Kilkamhuset, idet vi roer ned mot velfortjent helg! Vi har laget diplomer til ungene, som de velfortjent skal få for utmerket innsats i ski-sporet denne uka. Dette markerer vi med høytidelig utdeling i salen på Kilkamhuset, før vi tar helg. I tillegg en liten sukker-premie til alle sammen også!

Neste uke skal vi, hvis værgudene tillater det, endelig kunne se sola på Løvåsen også. Muligens litt før ungene ankommer fra skolen, men kjærkomment allikevel. Da blir det nok en del sol-fokus på planen. I skrivende stund melder det SNØ – JIIIIPPPPIII!! Vi tar gjerne mot litt snø også!!

Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig januar-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)