SFO: Uke 2 - 2013
by lovaasen.no on January 14th, 2013

Andre uka og årets første hele skoleuke er over. Vi kjører i gang med skikkelig god aktivitet umiddelbart – ikke noe å vente med det!

Mandag starta vi med Biola og fruktmüsli/havregryn samt rester av vaffelkaker fra helgas skirenn i Kilbotn, til lunsj. Deretter ble skolesekkene tatt frem, og vi gjorde klart til litt lekser. Siden vi hadde andre planer dagen derpå, så var det greit å få gjort litt lekser denne dagen. Etter leksene var klare til dagens aktivitet. Vi har fokus på balanse og styrketrening som forberedelser til skitrening. I gymsalen på Kilkamhuset hadde vi ordna klart til aktivitet. Vi brukte tape på gulvet til å markere øvelser, samt kjegler, tau og rocke-ringer. Skikkelig god stemning og godt humør gjennom hele økta. Vips så var denne dagen gått!

Tirsdag stod tur til Stangneshallen på planen igjen. Vi henta ungene på skolen til vanlig tid, og tok bussen om Kilbotn til Kanebogmyra. En liten pit-stop ved Kraftstasjonen i Kilbotn med inntak av mat, før bussen gikk videre nordover igjen. Gåturen fra Kanebogmyra og ned til Stangneshallen gikk som en lek, og vi kom raskt i gang med lek og moro. Fotball, basket, handball, friidrett, sisten, aerobics, hopping og dansing. Skikkelig deilig å være der, med enormt stor plass og masse flott utstyr å boltre seg med. Suverent! Dette skal vi fortsette med så ofte som vi kan, og ungene elsker disse turene.

Onsdag var det igjen klart for delt ankomst til Løvåsen. 1. og 4. klasse ankom til vanlig tid, mens 2. og 3. klasse hadde langdag. Deilige varme ostesmørbrød venta alle sammen etter hvert som vi ankom Løvåsen.  Også denne dagen hadde vi lagt opp til sirkeltrening i gymsalen. Nå med litt andre øvelser. 4.klassingene hadde lyst til å være aktivitetsledere, og demonstrerte øvelsene og gjennomførte opplegget til 20 i stil. Kjempebra jobba, og alle sammen syntes det var kjempemorsomme øvelser. Nå har vi fått satt fokuset litt på balanse, styrke og koordinasjon, så får vi se om vi klarer å ta det med oss ut i skitrening utendørs.

Torsdag var det langdag på skolen for alle mann. På planen var det bursdagsfeiring for 2.klassingene, og Mia A fikk markert sin dag. Hun hadde bestilt gryterett til lunsj, og sisten og stiv heks til aktivitet i gymsalen. Midt i feiringa ankom pappan til Erik og Nora, og han heiv seg med i leken. Skikkelig populært blant ungene, og jeg tror nok Jan Erik var bra svett da han kjørte hjem etterpå…  Resten av gjengen kosa seg med tomatsuppe utendørs, og valgfri aktivitet. Litt fotball, aking og forming av snø-figurer var bortimot det vi fikk tid til på en kort SFO-dag, men veldig artig allikevel.

Fredag og jaggu meg ukeslutt igjen. Ungene satte til livs litt rester fra tidligere i uka – suppe, gryterett og vafler etter Kraftrennet onsdag. Nydelig godt, og litt av hvert for enhver smak nesten. Deretter kosa vi oss masse utendørs, med frilek, aking og skigåing. Ganske så mange ønsket å få på ski denne dagen, og det er jo helt suverent! Vi skulle bare så inderlig gjerne hatt litt mere snø, så hadde alt vært perfekt. Allikevel har fine løyper å boltre oss i etter skirennene siste uka, så vi har ingen ting å klage over, egentlig. Med en superflott dag roet vi ned mot velfortjent helg!

Denne uka har vi tatt ganske så mange bilder, og disse skal gi et veldig godt bilde av ei super og variert uke!

Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig januar-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye
sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)