SFO: Uke 1 - 2013
by lovaasen.no on January 8th, 2013

Da er første uka i 2013 her, om enn noe kort men flott allikevel. Deilig å være tilbake i «normal» gjenge igjen, etter sene kvelder og soving frempå i jule- og nyttårshelga for sikkert mange av oss….
 
Onsdag starta vi med full dag her oppe på Løvåsen. Mange tok fri også denne dagen, mens vi andre kosa oss på Løvåsen. Dagen starta innendørs, med valgfri aktivitet. Tegning, form og farge aktiviserte mange små hender, mens andre igjen lot seg friste av gymsalaktiviteter som ball-lek, tau-lek, hyttebygging og rollelek. Litt utpå formiddagen trakk vi på oss ytterklærne og gikk ut. Der spredte vi oss rundt på området i det deilige været. Litt kaldt, men det gikk fint! Akebrett ble funnet frem, og mange kosa seg vel og lenge med det. I skogkanten langs fotballbanen foregikk det flott rolle-lek, mens en gjeng kosa seg med fotballsparking ute på banen. I skogen ved lavvoen samla en liten gjeng seg til litt klatring og lek i klatrenettet. Midt i leken var det klart for lunsj. Deilige varme pølsesmørbrød ble servert ute i det fri – mmmmm, nydelig! Dagen gikk utrolig raskt, og plutselig var det tid for hjemtur igjen….hmmm, får ikke håpe at året 2013 går så raskt!
 
Torsdag og første skoledag for året! En del trøtte ansikter på gåbussen på morningen, men ikke så ille at ikke noen minutter med frisk luft raskt fikk retta på det. Alle klassene hadde langdag på skolen denne dagen, og ankom dermed Løvåsen litt over kl 14:30. På planen stod det feiring av bursdagen til Mathias. Han hadde valgt hamburger til lunsj, og det kosa vi oss med utendørs. Deretter spredte vi oss rundt på området til frilek den lille timen som var igjen før hjemreise. Bakken fra fe-rista og ned til porten ved Kilkamhuset benyttes flittig til akebakke, i påvente av bedre forhold i skilekebakken.
 
Fredag og ukeslutt! Deilige varme ostesmørbrød venta på oss da vi ankom Løvåsen. Vi bestemte oss for å teste ut forholdene i skilekebakken denne dagen, og tok med oss ski, akebrett og mat bort dit. Der kosa vi oss masse. Fortsatt noe hardt i bakken, men vi opptrådte forsiktig sånn at alt gikk bra. Noen får tok på seg ski, og testa skiføret i løypene rundt bakken. Andre kosa seg med rollelek inne i skogen rundt skilekebakken, mens mange utfordra akebakken på rumpeakebrett og smultringene våre. Deilig å være i bakken igjen – vi håper på masse snø og deilige forhold der utover vintereren.
 
Ei kort men flott uke er plutselig over!
 
Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig januar-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)