SFO: Uke 48 - 2012
by lovaasen.no on December 2nd, 2012

Sola har nå forlatt oss for i år, og i det nydelige været disse dager ser vi bare en blodrød himmel i sør midt på dagen. Vi har brukt uka til å markere at vi går over fra sommerlys til vinterlys, og skal kose oss skikkelig i tida fremover til sola er tilbake.
 
Mandag (3.-4.klasse), tirsdag (2.klasse) og onsdag (1.klasse) har gått med til mørketids-fest. Vi har ordna til med lysslynger, parafinlamper, fakler og is-lykter som vi har plassert rundt omkring grillbua. Inne i grillbua har vi hengt opp tomme syltetøyglass som ungene har malt og pynta. I disse satte vi te-lys, og dette pynta skikkelig opp inne i grillbua. Med skikkelig fyr på bålet i grillbua og lys plassert rundt på bordene, så ble det utrolig flott pynta til fest! Utendørs fyrte vi grillen, slik at de som ønska kunne tilberede dagens middag her oppe. Fra kl 1500 disse dagene starta innrykk av foreldre og søsken, og da var vi VELDIG klare for fest. Til Løvåsen-ungene hadde vi pølser i brød og varm saft, og kaffe kokt til foreldre. Det fyltes raskt på med foreldre og søsken, og det formelig myldret av store og små i og rundt grillbua. Bare blide og glade fjes, og praten gikk lett og lystig på alle sammen. Skikkelig deilig å kunne ha litt uformell rolig og avslappet tid i sammen med alle sammen! Hærlig!
 
Mens hver enkelt klassetrinn hadde hver sine dager til fest, så kosa de andre seg skikkelig med annen aktivitet. Vi har vært både innendørs og ute. Ute har vi aka litt, selv om det er knallhard på bakken og ganske så isete…over alt egentlig. Innendørs har det vært mye hyttebygging med bord, stoler og pledd. I sofakroken spiller vi sjakk, tegner, leser og bygger med byggeklosser. Barnehagen er et lite lager av diverse leker i øver-etasjen, som vi får lov til å benytte oss av. Det blir også en del ballspill og innebandy i salen. Hoppetauene tas også frem, og mange koser seg skikkelig med tau-lek. Nede i garderobene kan vi slå lyset helt av slik at det blir stummende mørkt. Da koser vi oss med lommelykter og lysspill der. Kanskje litt skummelt innimellom, men det går bra!
 
Nå går vi advents-tida i møte, og ser veldig frem til dette. Da har vi masse kos på planen, og vi skal virkelig nyte den til fulle!
 
Uka som nå går mot slutten, virker egentlig veldig kort…. Det har vel kanskje med det å gjøre at det har vært hektisk aktivitet med fest-forberedelser her oppe, og mye av det vi holdt på med i starten av uka er veldig likt. Allikevel har det vært ei særdeles innholdsrik og flott uke, og vi takker dere alle sammen så mye for at det ble fantastisk flotte fest-dager i begynnelsen av uka!
 
Vi ønsker alle sammen ei fortreffelig advents-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)