Barnehage: Uke 43 - 2012
by lovaasen.no on October 29th, 2012

Uka snøen kom, jipppiiii!! 

Endelig fikk vi snø på Løvåsen, jubelen stod i taket og alle planer ble forkastet. Vi fant fram gode klær og akebrett og lykken var total!! For de minste ble det skrekkblandet fryd, og beina ble vanskelig å plassere men etter hvert kom smilene og da de største tok med de minste var smilene brede!! Hver minste bakke ble testet og vi storkoste oss!!
 
Mandag og tirsdag ble også brukt til å forberede oss til foreldrekaffen på onsdag, vi øvde masse på Bukkene Bruse. Ungene byttet på rollene, vi hentet andre voksne til publikum og vi lo masse, og resultatet så dere på kaffen. Vi var så utrolig stolte, for vi syntes ungene var så flinke!! På forhånd hadde supergruppa hatt ansvar for å finne ut hvor mange bord og stoler som de ville bli behov for, her kan jeg love dere at matematikken og fingrene ble tatt i bruk. Det teltes antall foreldre og antall besteforeldre, og som dere så – det ble plass til alle! Og foreldrekaffen ja, fantastisk flott at dere alle hadde muligheten til å komme, ikke mange barnehager som kan skryte av å ha absolutt alle foreldre representert på foreldrearrangement; flott at det passet!! Og vi fikk jo inn utrolig masse penger som vi skal kjøpe flotte gaver for, vi gleder oss!! I tillegg til flott kafè hadde lille, store Dina tre årsdag!! Vi feiret henne behørlig med sang og god lunsj, og tårene stod i øynene mine når både foreldre og barn stemte i og sang bursdagssang til henne!! Og toppen av lykke er jo å få rosa krone med Hello Kitty, en fin dag for Dina!! Hurra!!
 
Fredag var vi fasinert over et forrykende vær, men sannelig hadde vi ikke en hard kjerne, som selv valgte å være ute fra ni til to og de stooorkoste seg!! Hele gjengen brukte formiddagen på å ake, lage snømenn og snøscootere i snøen, stili! Da det nærmet seg lunsjtid, gikk sultne ett og to åringer inn til håndvask, sang og lunsj, mens de største gikk til lavvoen der vi på forhånd hadde fyrt opp. Der var det godt og varmt og vi koste oss med brødskiven vår, godt!!
 
Uken som kommer skal bli kaldt og stabil med nydelig vintervær - vi gleder oss til akebrett og ski, ryktet sier nemlig at løypemaskinen har tatt sine første runder, hører vi 1 km rope på oss??!!! Og for de aller minste blir det igjen spennende å øve seg på å bevege seg på annerledes underlag, å kjenne kriblingen i magen når vi aker og ikke minst.. Å smake litt på den kalde snøen – å være liten er nydelig!! J


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)