Barnehage: Uke 41 - 2012
by lovaasen.no on October 16th, 2012

Ei ny uke full av opplevelser er atter forbi og vi kjenner oss rike – rike på omsorg til hverandre, rike på opplevelser, rike på venner og på latter og sang.

Tirsdag kom Harriet fotograf på besøk og vi tror det ble noen flotte bilder, blir spennende å se i posten om noen uker. Hun var tålmodigheten selv, med unger som så hit og dit, og når i tillegg de voksne var håpløse.. Hihi, vi tror det blir fine bilder, og gleder oss til de kommer i posten. Regla til de største, En gul knapp begynner å sitte godt, hør med barna deres hjemme. Vi har også hatt en flott tur med alle de største barna til den gamle skytebanen, og på veien fant vi et rør under bakken som vi bare var nødt til å teste. Barna fant ut at hvis Erik Aleksander turte å gå gjennom, og ikke minst klarte det uten å bli sittende fast – da klarte alle det. Og sannelig klarte ikke alle det, GØY!! På veien tilbake fant Thea på at vi skulle følge elva og se hvor vi endte. Kjempelurt!! Vi fulgte elva langt og lenge, men til slutt følte de to største guttene at de trengte nye utfordringer, så Ellen sa hun kunne være usynlig bak de slik at de kunne gå som de ville. Og guttene er godt utstyrt med god retningssans. De gikk tvers gjennom skogen, skravlet og koste seg og vips så var de nede ved barnehagen, strålende fornøyd!! Resten av gjengen fortsatte, og fulgte elva langt nedover. Spennende!

Tre flotte barn har feiret bursdagen sin på torsdag og fredag; Thea Amalie og Erik ble 5 år på lørdag og feiret på torsdag, og Selina fylte 4 år på fredag!! HURRA!

Fredag er den store vennskapsdagen vår, og sammen med Ellen lagde alle barna vennskapsblad som vi henger opp på treet vårt i gangen, ta en titt og bli varm i hjertet! <3 Og vi ser for hver uke at barna blir mer og mer sammensveiset, både torsdag og fredag lekte seks og syv av barna sammen på gocarten, taxi, racerbil og arbeidsfolk. Morsomt å se så mange barn tar roller, og gir plass og inkluderer hverandre. Flotte ungene våre! <3

I morgen er det ei ny uke med nye muligheter, og vi gleder oss til nye opplevelser, til nye smil og latter, og ikke minst til strålende høstvær. For det har både NRK og TV2 lovet oss!! ;-)


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)