Barnehage: Uke 34 - 2012
by Jorunn on August 26th, 2012

VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR PÅ LØVÅSEN :-)

Uka startet med 2 kurs-og planleggingsdager for personalet.  Første dag bestod av intens planlegging for at vi skal få til et godt år i barnehagen, til beste for både små og store.  Dag 2 hadde vi kurs i forhold til Rammeplanens fagområde; Natur, miljø og teknikk, sammen med Bjørnebåsen og Holte barnehager.  Fantastisk flott teoretisk og praktisk kurs som vi skal få mye glede og nytte av.

Onsdag kunne vi ønske velkommen til både nye og «gamle» barn og foreldre. Spesielt var det nok for Sander som startet med å feire bursdagen sin med pølser og lompe oppe i Hundremeterskogen.  At det regnet heftet ikke, det var bare å spenne opp en stor presenning mellom trærne.   De voksne som ikke har vært med oss på tur før, var imponert over hvor god ungene, ned til knapt 3 år, var til å steike pølser på bål!!!

Fredag var det brødskivelunsj i grillbua og desserten fant vi like bortafor. Det var blåbær, rett i munnen :-)  Til uka tar vi vaniljesaus, kopp og skje med i sekken.

Nedenfor grillhytta er det laget ei slenghuska.  Den ble kjempepopulær hos de eldste.  Noen hadde rett og slett ikke tid til å gå inn når det led mot fruktmåltid. Og det er jo et  trivselstegn.

Vi har fått 7 nye barn, så nå er vi til sammen 18 unger i barnehagen.  De to 1 åringene våre, Håkon og Tord, har storesøsken i barnehagen og viste med tydelighet at her var de kjent.  Vi har også 4 2-åringer hvorav ei som gikk her i fjor. 3-åringene er ei sprek gruppe med 3 jenter og 3 gutter. Videre har vi 3 4-åringer og 3 førskolebarn.

I personalet har vi to nye ansikter.  Det er Ellen som er ansatt som pedagogisk medarbeider og Line fra Danmark som utdanner seg til «Out-doors-pedagog» og skal være i praksis hos oss ut januar 2013.

Været har vært våtere og kaldere enn ønskelig, denne første oppstarts uka. Men lite klaging å spore, vi er godt tilvendt etter årets sommer….

Vi er jo så heldig å ha gymsal som en del av barnehagen vår, og det har vært godt å komme inn der på ettermiddagene.  Der har vi møtt på både storesøsken som går i SFO og ikke minst de 3 flotte 1.klassingene som gikk i barnehagen hos oss i fjor.  På denne måten får vi mange barn å «spille på», både oppover og nedover i alder. OG en unik overgang mellom barnehage og skole/SFO.

En liten titt på «yr», viser i skrivende stund, sol og oppholdsvær til uka.  Det lover godt og vi kan gleder oss til masse uteliv i vårt eldorado av et uteområde  Etter kalenderen, årets siste sommeruke.

Et par bursdager skal vi markere til uka og allerede mandag henger flagget oppe til ære for Iben!

Takk for uka som er over, og VEL MØTT til ei ny uke hvor vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med hverandre!


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)