Barnehage: Uke 17 - 2012
by lovaasen.no on April 27th, 2012

Tjohei, første ukerapport fra Løvåsen barnehage er nå påbegynt.  Måtte alt teknisk fungere så vi får dette publisert på nett :-)

Jakten på vårtegn intensiveres og ungene har begynt å få begrepet inn i sitt vokabular.  Et hjørne på sandkassa har tittet frem, verandaen er nesten snyfri, spader i flere farger kikker frem under snyen som hestehoven i grøftekantene. 
I starten av uka var det skummelt mye vann i forkant av inngangspartiet, men en elektrisk pumpe har gjort susen…. Men, akk, da vi kom på jobb fredag morgen hadde noen kjørt ned pumpa og den var i tusen biter. Det måtte utforskes av interesserte barn.

Et sikkert vårtegn for dere foreldre, er våte klær og våte unger i søkk og kav.  Kanskje ikke så populært, men til trøst, det er for en periode og ongene har mollkoset seg.  Vi skifter og ordner så ingen skal fryse.

0-3 års gruppa startet forrige uke med eventyret om den «lille røde høna», men så dukket det opp et annet fokus hos ungene gjennom et par nye spill om «Larven aldri mett». Så nå er det boka om denne larva som leses og det passer supert inn i forhold til årstida.

3-6 åringene har hatt klubb med Veronica, førskolegruppe med Nina og skoggruppetur med Merete. På skogstur lagde de bål og testet ut to «gryter» turmat.  De hadde med speil som de holdt over det kokende vannet for å lage regn… damp fikk de i alle fall
til :-)

Ukas varmmat var tacolefser med div fyll som ungene selv har vært med å fylle i. På den måten unngår vi at det blir:  æ liker ikke.
Ellers prøver vi å få ungene til å si hva de liker, ikke hva de ikke liker.

No pakker vi sammen ski og sender heim.  I stede kan vi glede oss over at arbeidslaget fra kommunen rydder fotballbanen og snart kan vi boltre oss der med sykler, «friidrett» og div. ballspill :-)

Takk for ei flott uke  - HA EI SUPER HELG


Posted in not categorized    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)