SFO: Uke 15 - 2012
by Arnt on April 15th, 2012

Ei litt kortere uke enn normalt, siden 2. påskedag var starten på uka. Etter en deilig velfortjent påskeferie i for det meste aldeles nydelig påskevær, så er vi veldig klare for full fres her oppe på Løvåsen.

Tirsdag - Vi suger til oss siste restene av vinteren, mens vi venter på våren. Forholdene i skilekebakken og området rundt er fortsatt bra, så etter å ha spist deilig tomatsuppe til lunsj så spredte vi oss rundt på området klar til herlig vinterlek. I skilekebakken ble det både aking og hopping, mens det borte ved Kilkamhuset foregikk rolig lek med forming av snøfigurer og graving av små huler. Våre mest ivrige hyttebyggere har inntatt granskogen ved leirplassen vår, og koser seg skikkelig der. En kjempeflott og deilig start etter påskeferien.

Onsdag – På planen stod det vannski denne dagen. (U)heldigvis var det ikke perfekte forhold for dette, så da gjorde vi litt om på planene. Før påske hadde vi gått til anskaffelse av litt nytt innebandy-utstyr, så da ble det jaggu turneringsspill med innebandy i salen på Kilkamhuset. Brødmat med variert pålegg ble satt til livs, før vi delte lag og satte i gang. Ei flott blanding av gutter og jenter deltok, og hvert lag måtte ha sitt navn.  Disse ble Power, Tigers og Champion. Skikkelig barskt med andre ord, men kampene foregikk i veldig kontrollerte former. Veldig jevne lag ble det også, og ungene var søkksvette og utslitte da siste kamp var spilt. En kjempeinnsats på samtlige. For de som ikke ønska innebandy, så var det sisten, litt ballspill og annen frilek rundt på huset. Litt deilig å kunne ta en inne-dag i blant.

Torsdag – Vi flytta oss ut igjen, og kosa oss med grove vafler i godt vintervær. Aking i veien ned mot huset, litt snowboard, graving av snøhuler og forming av snø-figurer i alle varianter prega dagen. Mange små grupper av unger spredt rundt på området i herlig lek – alle blide og fornøyde – kan det bli berdre enn det??!! Borte i granskogen ved leirplassen vår vises det nå dag for dag at våren nærmer seg. Det tiner dag for dag rundt hyttene, og da klør det ekstra i snekker-fingrene. Klatrenettet er nå tatt skikkelig i bruk igjen, og det formelig myldrer av små bein der til tider. Kjempeflott!!

Fredag – og straks helg igjen. Vi tilberedte fiskekaker og pasta innendørs, som var klar til ungene ankom Løvåsen. Været var veldig ubestemmelig før skolen var slutt, så derfor måtte vi gjøre litt om på mat-planene. Men da vi kom opp etter skoletid, så ble været helt fantastisk flott. Dermed flytta vi oss bort til leirplassen, og kosa oss skikkelig med varme fiskekaker og pasta. Nyyyyydelig godt! Deretter ble det masse klatring i trærne, hyttebygging og deilig lek i klatrenettet. Dagene flyr avgårde, og det er nesten så en ikke tror det når ungene blir henta og vi plutselig gjør oss klare til bussturen hjem på fredag ettermiddag. Men det er jo sånn at når en har det skikkelig morsomt og bra, så går jo tida veldig raskt. Et godt tegn på en måte med andre ord.

Vi ønsker med dette alle sammen ei deilig april-helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (4)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)