SFO: Uke 13 - 2012
by Arnt on March 31st, 2012

Uka har rast av sted i stor fart, og det merkes godt at det er lysere etter at vi har stilt klokka.

Starten av uka var våt – for å si det forsiktig! Det formelig øste ned med regn, og vi hadde ganske raskt basseng-lignende tilstander utendørs. Da passa det jo ypperlig å ta ukas planlagte påskeverksted mandag og tirsdag. Vi kosa oss med burger og rester fra forrige helgs ski-arrangementer ved Kilbotn stadion på mandag, mens vi på tirsdag satte til livs pølsebiter og pasta. Mmmmm, deilig mat!! Etter mat henta vi frem alt av utstyr til påskeverksted, og det ble klippet, limt, teipet, fargelagt, bretta og ordna påskepynt i alle varianter. Malte påske-egg var en selvfølge. Innimellom ble det også tid til litt aktivitet i gymsalen – hyttebygging, taulek, sisten og stiv heks. Andre fant roen i et slag sjakk, mens noen igjen kosa seg med biler eller PetShop. Masse deilig variert lek og aktivitet.

Onsdag venta rykende varme ostesmørbrød, torsdag pannekaker og fredag pølser i brød med bålkos på oss da vi ankom Løvåsen, og dette gikk ned i en fei før vi spredte oss ute på området. Det våres skikkelig borte ved lavvoen, og den ivrige hyttebygge-gjengen er godt i gang med flikking på hytta i skogen. Klatrenettet er også flittig i bruk nå, og det samme med tau-banen. Foran Kilkamhuset har det lagt seg ei gigantisk søle, og denne frister veldig til vann-lek, demninger og fløting av div leker.  Da skjer det jo at noen vasser over støvler, eller rett og slett faller på rompa midt i søla, slik at det er greit med godt med skifteklær i garderoben fremover.  Onsdag var det mange som venta spent på ettermiddagens store høydepunkt – besøk av Tomas og Petter Northug. Utrolig morsomt at verdens kanskje største ski-stjerne på herresiden er på besøk i Kilbotn!! Stilig!!

Været bedra seg betraktelig utover uka, slik at vi fikk ei perfekt avslutning på alle måter. Deilig å kunne nyte lunsj ute i solskinn – matlysten øker betraktelig da! Skal bli skikkelig deilig når våren tar skikkelig tak!! Fredag hadde skolen skidag, så da var Kilkam/Løvåsen-området pryda av masse unger som ivrige føk rundt på stadion. Noen Løvåsen-unger, mens andre var det ikke. Et yrende folkeliv fra tidlig morgen og helt til 1630 – utrolig masse deilig frisk luft. Da var det ekstra deilig å avslutte med bålkos i solsteiken, der hver og en fikk passe si egen pølse på bålet. Kunne vel knapt nok fått noe bedre avslutning på uka enn dette.

Da ønsker vi alle ei fortreffelig helg, og riktig god påske til de av dere som tar påskeferie. Vi andre sees igjen mandag morgen, til 3 små dager før vi også tar påskeferie.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)