SFO: Uke 11 - 2012
by Arnt on March 16th, 2012

Midten av mars er plutselig nådd, og vi aner konturene av vår i det fjerne. Alikevel har vi plenty med snø her oppe på Løvåsen, og det koser vi oss med. I skrivende stund har øsende regn tidligere på dagen, gått over i litt lett snø her oppe på Løvåsen. Værutsiktene for helga og første del av neste uke er kjøligere vær, og det er vi glade for. Til dels MEGET store vanndammer preger området utafor Kilkamhuset, og det er utfordrende når vannet når nesten til knærne.

Denne uka har vært ei skikkelig bursdags-uke. Hele 4 av dagene har vi lagt opp til bursdagsbarnenes valg av mat og aktivitet på dagen.
I matveien har det vært pølser i brød, vafler, ostesmørbrød, brød med pålegg og kylling-kjøttdeig med ris.

Begynnelsen av uka var skikkelig vinterlig, med godt vintervær. Vi kosa oss utendørs, med akebrett, ski og smultringen vår fra mandag til og med onsdag. Værmeldinga følges nøye i tiden fremover nå, sånn at vi får planlagt og tilpassa aktiviteten best mulig ut fra forholdene. Snøballkrig er også populært og morsomt, og snøen har vært perfekt krem til passelige snøballer. Supert!

Torsdag var planen en tur til skøytebanen i Kanebogen, men onsdag ettermiddag var det varslet en del nedbør og mye vind - og det ble det jaggu så det holdt! Utover dagen økte vinden og nedbøren betraktelig her oppe på Løvåsen, og når vi kikka ut vinduene så regnet det horisontalt!!! Da var det godt å kjenne på at vi ikke var på skøytebanen denne dagen.

Fredag også var været vått. Vinden hadde løyet helt, men himmelens sluser åpnet seg periodevis. Da frista det i stedet til å fylle vi dagen med fartsfylt og morsom aktiviet innendørs. Mange av jentene koser seg med PetShop, tau-lek og rollespill. Andre finner det morsomt å være med på ballspill. Kanonball og fotball har vært "in" denne uka.
Vi har ei godt lest samling Donald Duck her, men alikevel finner mange fortsatt kos i sofakroken med lesing i blad. Koselig!!
3.klassingene har den siste tida hatt fokus på sjakk på skolen, og det merker vi også her på Løvåsen. Vi ha anskaffa sjakk-spill, og titt og ofte kjører vi mini-turnering i sjakk. Kjempeartig, og vi voksne hiver oss gjerne med vi også!

Da var det ukeslutt igjen. Vi ønsker med dette alle sammen ei riktig god helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell her oppe på Løvåsen.


Posted in SFO    Tagged with no tags

Arkiv
2020 (9)
2019 (43)
2018 (47)
2017 (43)
2016 (40)
2015 (40)
2014 (41)
2013 (62)
January (8)
February (8)
March (9)
April (8)
May (6)
June (3)
July (1)
August (3)
September (5)
October (4)
November (3)
December (4)
2012 (62)
March (5)
April (4)
May (7)
June (8)
August (5)
September (9)
October (8)
November (8)
December (8)